Kontorsstädning Vallentuna

Vi ger dig en fräsch och produktiv arbetsplats

Kontorsstädning

Vi har möjlighet att städa kontor i stort sett i alla storleksklasser. Dessutom kan vi även erbjuda andra tjänster som fönsterputsning och golvtvätt.

Våra medarbetare har den rutin och yrkeserfarenhet som krävs för att göra ett noggrant arbete utan att det drar ut på tiden, vilket gör våra tjänster kostnadseffektiva.

I begreppet kontorsstädning kan naturligtvis många olika arbetsmoment ingå. Ni bedömer själva i vilken utsträckning lokalen behöver städas och det är vad vår prissättning baseras på.

rent skrivbord på kontoret

Städservicen kan vara återkommande, regelbundna uppdrag eller kortare engångsstädningar. Hjärtligt välkommen att höra av er till oss så inkommer vi med en kostnadsfri offert på begäran.

Välkommen till M&K Städservice. Låt oss hjälpa dig med kontorsstädningen! Våra erfarna medarbetare sköter städningen omsorgsfullt och tidseffektivt och ser till att arbetsplatsen hålls ren och fräsch för allas trevnad.

En pålitlig leverantör av kontorsstädning i Vallentuna

Att rengöra hela kontoret på egen hand är något de flesta försöker undvika - av goda skäl eftersom det antingen måste göras efter kontorstid eller ta tid från huvudverksamheten. Det är med andra ord en indirekt kostnad att sköta städningen själv, sompå sikt kan bli omfattande.

En erfaren städare som följer etablerade rutiner - noggrant och effektivt - får å andra sidan jobbet gjort snabbt och kostnadseffektivt. När du anlitar oss för din kontorsstädning i Vallentuna följer vi samma överenskomna schema varje gång, vilket garanterar att det blir rent och fräscht och att det inte uppstår missförstånd om vad som ska göras.

Fördelar med professionell kontorsstädning

Det finns alltså direkta och indirekta ekonomiska fördelar med att ta hjälp med städningen av arbetsplatsen. Ett annat exempel är att ett fräscht kontor är en förutsättning för att du och dina medarbetare ska trivas på jobbet. En smutsig och ostädad miljö är ingen produktiv miljö. 

Regelbundet återkommande städning av proffs är också ett effektivt sätt att minimera allergener och annat som har en direkt effekt på hälsan, något som bidrar till färre sjukskrivningar.

Garantier för en ren arbetsplats

Vi åtar oss ditt städuppdrag oavsett storleken på kontoret. Det spelar ingen roll om uppdraget är stort eller litet, eller i vilken omfattning det är återkommande. Alla kunder är lika viktiga och vi lägger ner samma omtanke och energi oavsett om du är en stor eller liten kund.

Dessutom erbjuder vi en nöjd kund-garanti. Om du inte skulle vara nöjd med resultatet, tveka inte att höra av dig så rättar vi till eventuella brister omgående. 

Vad ingår i kontorsstädning?

Vad som ska ingå i städningen är helt upp till dig som kund. Vanligen ingår torkning av fria ytor (här kan du hjälpa oss genom att ha så många ytor som möjligt fria, så går städningen snabbare), dammsugning, rengöring av toaletter, tömning av papperskorgar och andra sopkärl.

Det går också bra att välja till enstaka tjänster som storstädning, fönsterputsning, golvvård m.m.

När du kontakta oss angående offert åker vi ut och tittar på lokalerna för att bedöma tidsåtgång och komma överens om vad som ska göras. Detta är kostnadsfritt och du får sedan möjlighet att jämföra det offererade priset med andra leverantörer innan du bestämmer dig. 

 

Vi hjälper dig att hålla arbetsplatsen i fräscht och produktivt skick